• Beeldend

Model- en Portrettekenen 21+

Inge Koetzier van Hooff geeft om de week afwisselend modeltekenlessen en portrettekenlessen aan volwassenen. Beide cursussen bestaan uit een serie van 10 lessen op maandagavond. De prijs is incl. papier en houtskool, modelkosten, koffie, thee.

Modeltekenen
Tekenen naar live, gekleed model. De lessen beginnen steeds met een heldere uitleg. Daarna kan ieder vrij aan de gang op eigen niveau en in eigen stijl. In de cursus zit een opbouw, je leert een goede basis en verschillende creatieve manieren van kijken en tekenen van het model. Het is veel oefenen en veel schetsen maken, zo leer je het model op papier te krijgen. Inge geeft duidelijke aanwijzingen en antwoord op alle vragen. Er is ruimte om te experimenteren en je eigen originaliteit op papier te ontdekken. Deze lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

  • Data: 2 en 16 okt, 6 en 20 nov, 4 dec, 5 en 26 feb, 11 en 25 maart, laatste les 8 april

Portrettekenen 
De lessen beginnen steeds met een uitleg. Daarna kan ieder vrij aan de gang op eigen niveau en in eigen stijl. In de cursus zit een opbouw, je leert de basis en verschillende creatieve manieren van kijken en tekenen van een portret. Het is veel oefenen en veel schetsen maken, zo leer je een persoon op papier te krijgen. Er wordt gewerkt met foto’s en de serie sluit af met een live portretmodel.
Inge is er steeds om te begeleiden en alle vragen te beantwoorden. De aanpak is inspirerend, creatief en ontspannen.
De lessen zijn geschikt voor beginners die een goede basis willen leren, en voor ervaren tekenaars die het portrettekenen willen opfrissen.

  • 9 en 30 okt, 13 en 27 nov, 11 dec, 12 feb, 4 en 18 maart, 15 april en laatste les op 22 April

Aanmelden: rechtstreeks bij de docent: 06-24988036 of [email protected]

Dag
Tijd
Leeftijd
Groep
Docent
Dag Maandag
Tijd 19:00 – 21:00
Leeftijd 21+
Groep Model
Docent Inge Koetzier van Hooff
Dag Maandag
Tijd 19:00 – 21:00
Leeftijd 21+
Groep Portret
Docent Inge Koetzier van Hooff

Docent: Inge Koetzier van Hooff

Ik geef les aan de woensdagavondgroep en geef model- en portrettekenen aan volwassenen