Groots Alkmaar Uitzending

Groots Alkmaar is een nieuw tv-programma over cultuur, natuur en historie voor de inwoners van de gemeente Alkmaar. Ondersteund door jonge professionals maakt de redactie, bestaande uit senioren, verschillende items. Deze worden in een uitzending op locatie één geheel. Met elke uitzending brengen we diverse activiteiten, voorstellingen, concerten exposities etc onder de aandacht, het biedt aanknopingspunten voor uitjes die je zelf kunt ondernemen en mogelijkheden om anderen te ontmoeten.

Het thema van de eerste uitzending van GROOTS ALKMAAR is Nederland leest. Presentator Hugo Koeman ontvangt Esther Hoogendijk van Bibliotheek Kennemerwaard om te praten over 'De wandelaar' van Adriaan van Dis. Daarnaast schuift Bob Kiel aan om te vertellen over het boek dat hij schreef over Leeghwater.

Groots Alkmaar uploadt op elke 1e donderdag van de maand een nieuwe uitzending, abonneer je op ons Youtube-kanaal om op de hoogte te blijven.


De minuut van, 
In deze uitzending deden mensen weer verschillende oproepen, klik op de link voor meer informatie:

  • Jane de la Fosse riep mensen op om te collecteren: meer info 
  • Helen Botman sprak over liefdesbrieven: meer info
  • Saskia Brink deed een oproep tot voorlezen: meer info 

Tips voor de redactie?
Heeft u tips of ideeën voor een uitzending? Of wilt u aandacht voor een bepaalde activiteit? Stuur dan een mail naar de redactie 
via [email protected]


AGENDA TIPS NOVEMBER