Groots Alkmaar Uitzending

Groots Alkmaar is een nieuw tv-programma over cultuur, natuur en historie voor de inwoners van de gemeente Alkmaar. Ondersteund door jonge professionals maakt de redactie, bestaande uit senioren, verschillende items. Deze worden in een uitzending op locatie één geheel. Met elke uitzending brengen we diverse activiteiten, voorstellingen, concerten exposities etc onder de aandacht, het biedt aanknopingspunten voor uitjes die je zelf kunt ondernemen en mogelijkheden om anderen te ontmoeten. 

Groots Alkmaar in oktober: een terugblik op het afgelopen seizoen.
Bekijk deze speciale uitzending van Groots Alkmaar met de favoriete hoogtepunten van de redactie. In deze speciale uitzending ook aandacht voor ‘De minuut van’, de plek voor de korte oproepen van Alkmaarders. Tot slot geeft de redactie een drietal tips voor activiteiten in de maand oktober.

Het nieuwe, tweede seizoen van Groots Alkmaar start met de eerste aflevering op 1 november aanstaande.


Groots Alkmaar uploadt op elke 1e van de maand een nieuwe uitzending,bekijk alle eerdere uitzendingen terug via ons YouTube-kanaal en abonneer je om op de hoogte te blijven.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt met financiële steun van Victoriefonds, Sluyterman van Loo.

Goed nieuws: er is subsidie voor een volgende reeks Groots Alkmaar. De komende maand gebruiken we om de afgelopen uitzendingen te evalueren en te kijken wat er anders/ beter kan of moet. Hiervoor willen wij ook graag jullie input gebruiken en we willen dan ook vragen deze enquête in te vullen.


AGENDA TIPS OKTOBER

Bij iedere uitzending worden op deze pagina inspirerende tips gegeven om er eens op uit te gaan. 

Bij de Bibliotheken Kennemerwaard worden regelmatig leuke activiteiten, lezingen of hulp bij digitale zaken georganiseerd. Theater de Vest en de Grote Kerk hebben een uitgebreid programma. Maar ook Podium Victorie is echt niet alleen voor jongeren, regelmatig zijn er mooie concerten die voor iedereen van alle leeftijden de moeite waard zijn. De Sociëteit op het Luttik Oudorp organiseert ‘ff buurten met een boterham’ en 1x per 14 dagen ‘de aanschuiftafel’. En natuurlijk is er in Groots Alkmaar nog veel meer te doen, kijk maar eens bij het programma van De Groene Zwaan in De Rijp of bij Podium onder de Toren in Grootschermer.
Hieronder alle linkjes naar de verschillende websites en nog meer activiteiten.