Sponsoring

Veel bedrijven, fondsen en particulieren hebben de afgelopen jaren de verschillende activiteiten van Artiance ondersteund. Daar zijn we erg blij mee. Ook in de toekomst zijn deze bijdragen voor ons van groot belang. Of het nu gaat om de Kunstschool, onze toptalenten of projecten als Talent in ieder Kind; uw investering is welbesteed!

ANBI
Artiance heeft sinds 2011 de status van culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Vanaf 1 januari 2012 geldt voor donateurs van culturele ANBI’s een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Op die manier is schenken ook nog eens leuk voor de eigen portemonnee! Voor meer informatie over het geven aan een instelling met een ANBI status, zie onderstaande download.

Artiance denkt graag mee over uw wens om met behulp van cultuursponsoring een bijdrage te leveren aan uw marketing- en communicatiedoelstellingen. Stuurt u een mail naar [email protected], dan nemen we spoedig contact met u op.

Downloads