Talitha Schiffer

Talitha Schiffer

Coördinator en Docent Kunstschool Artiance Speciaal

Sinds 2 jaar geef ik met veel plezier les bij Artiance en de Kunstschool Speciaal. Daarnaast heb ik een beeldende praktijk en ben ik actief als klimaatartivist.

Mijn carrière begon in de architectuur maar na 10 jaar werd duidelijk dat mijn hart in de kunst lag. Sindsdien heb ik mezelf verder ontwikkeld in de kunst. Middels de opleiding docent beeldende vorming heb ik mijn bevoegdheid gehaald. Ik ben een creatief mensenmens die er veel plezier in heeft anderen te helpen zichzelf te vinden in de kunst. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk en mooi het is om je creatief te kunnen uiten. Het is een natuurlijke bron van ontspanning, reflectie en zingeving, wat mij betreft.

De kunstschool is voor mij een bijzondere plek waar met veel respect en energie het beste uit de jongeren naar boven wordt gehaald. Steeds weer sta ik versteld van hun eigenzinnige zienswijze en kunstzinnige vaardigheden. Als docent probeer ik in verbinding hun creatieve ontwikkeling te ondersteunen en te stimuleren. Dat doe ik bij voorkeur met humor en in goed gesprek. 

Contactgegevens Talitha: T: 06 5155 0014 | E: [email protected])