• Media & Design
  • Beeldend

Fotografie-cursussen

Basiscursus: Deze cursus is geschikt voor beginnende fotografen of fotografen die een opfriscursus behoeven. Heb je nog geen camera? Wacht dan gerust nog even met aanschaf. Tijdens de eerste les(sen) zal de docent je informeren en kun je ideeën opdoen bij de andere cursisten. In deze cursus zijn 3 lessen buiten de Ateliers van Artiance inbegrepen, zoals bijvoorbeeld lessen theaterfotografie of straatfotografie, de data/tijden van deze lessen worden tijdig in de les in overleg met de cursisten afgesproken.

Gevorderden: Ken je de basistechnieken van het fotograferen? Wil je je verder ontwikkelen in de fotografie, je eigen stijl verfijnen? Bij deze cursus bouw je voort op de kennis die je al hebt, je gaat verbreden en verdiepen. Je wordt ge-coacht tijdens je eigen ontwikkeling in de fotografie; jij bepaalt welke techniek of welk onderwerp je uit wilt gaan diepen. De lessen zijn om de week en uitstekend te combineren met de verdiepingslessen.

Verdieping: Lightroom: de digitale doka. Onmisbaar voor elke fotograaf. Hét programma wanneer je in RAW fotografeert (of wilt gaan fotograferen); je haalt het beste uit je foto. Je leert je foto's organiseren zodat je ze handig en snel terug kan vinden en je leert de basis van het retoucheren. Denk aan croppen, omzetten naar zwartwit, rechtzetten, vlek verwijderen, belichting aanpassen e.d. Deze verdiepingslessen zijn goed te combineren met "fotografie gevorderden" omdat de lessen om de week gegeven worden. De cursus kan ook heel goed 'los' gevolgd worden.

Dag
Tijd
Leeftijd
Groep
Docent
Dag Maandag
Tijd 20:00 – 22:30
Leeftijd 21+
Groep Basis
Docent Sophie Terluin
Dag Woensdag
Tijd 20:00 – 22:30
Leeftijd 21+
Groep Gevorderden
Docent Sophie Terluin
Dag Woensdag
Tijd 20:00 – 22:30
Leeftijd 21+
Groep Verdieping
Docent Sophie Terluin

Docent: Sophie Terluin

'mijn weken zijn eigenlijk nooit saai :)'