• Media & Design
  • Beeldend

Fotografie-cursussen

Basiscursus:
Deze cursus is geschikt voor beginnende fotografen, of fotografen die een opfriscursus behoeven. Heb je nog geen camera? Wacht dan gerust nog even met aanschaf. Tijdens de eerste les(sen) zal de docent je informeren en kun je ideeën opdoen bij de andere cursisten. In deze cursus zijn 3 lessen buiten de Ateliers van Artiance inbegrepen, zoals bijvoorbeeld lessen theaterfotografie of een bezoek aan een expositie. De data/tijden van deze lessen worden tijdig in de les in overleg met de cursisten afgesproken. Evt. kosten zijn voor eigen rekening.

Gevorderden:
Ken je de basistechnieken van het fotograferen? Wil je je verder ontwikkelen in de fotografie, je camera technisch beter leren kennen en je eigen stijl verfijnen? Bij deze cursus bouw je voort op de kennis die je al hebt, je gaat verbreden en verdiepen. Er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding in een groep max. 10 personen. De lessen zijn om de week.

Pré Fotocafé:
Ken je de basistechnieken van het fotograferen? Wil je je verder ontwikkelen in de fotografie, je camera technisch beter leren kennen en je eigen stijl verfijnen? Bij deze cursus bouw je voort op de kennis die je al hebt, je gaat verbreden en verdiepen. Er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding in een groep max. 10 personen. De lessen zijn om de week. Na deze cursus ben je helemaal klaargestoomd om door te stromen naar het Fotocafé.

Fotocafé:
Dit jaar zijn er maar liefst 3 groepen actief! Lees meer over deze bijeenkomsten.


Dag
Tijd
Leeftijd
Groep
Docent
Dag Dinsdag
Tijd 19:30 – 22:00
Leeftijd 21+
Groep Gevorderden
Docent Sophie Terluin
Dag Dinsdag
Tijd 19:30 – 22:00
Leeftijd 21+
Groep Basis
Docent Sophie Terluin
Dag Donderdag
Tijd 20:00 – 22:30
Leeftijd 21+
Groep Pré Fotocafé
Docent Jan Meurs

Docent: Sophie Terluin

'mijn weken zijn eigenlijk nooit saai :)'

Docent: Jan Meurs

Een foto/beeld zegt soms meer dan 1000 woorden.