• Beeldend
  • Media & Design

Fotocafé

Heb je genoeg fotocursussen gedaan en wil je een drive houden om te blijven fotograferen? Dan is het fotocafé wat voor jou. Een platform om samen te werken en initiatieven te ontplooien. Eén keer in de maand komen we een avond samen bij Stadskaffee Laurens, Kerkplein 9, Alkmaar. Er zijn groepen op woensdag en groepen op donderdag van max. 15 deelnemers per avond. Er wordt onder het genot van een drankje gereflecteerd op gemaakt werk. Elke bijeenkomst krijg je nieuwe inspiratie en een opdracht van één van de drie docenten: Sophie Terluin, Ton Voermans en Jan Meurs.

Daarnaast is er 'Fotocafé on tour': denk aan het bezoeken van een fototentoonstelling, met de groep naar een fotogenieke locatie, gezamenlijke deelname aan fotomanifestaties, Alkmaarse projecten en tentoonstellingen. 

PROEVERIJ
Twijfel je of het Fotocafé iets voor jou is? Met het proefabonnement kun je 3 maanden lang kiezen welke avonden je bij wilt wonen. Zo kun je kennismaken met de 3 verschillende docenten (coaches) en kun je bij de vier verschillende groepen sfeer proeven om te kijken bij welke groep jij je het meest thuis voelt. Tijdens deze drie maanden kun je ook mee met de “fotocafé on tour” Kosten: €80. 

Meer informatie op: het fotocafe

Informatie & aanmelden:[email protected]| 06-1256 2887