Amanda Muller

Amanda Muller

Coördinator afdeling Muziek & Bureau Cultuur Primair.

Mijn naam is Amanda Muller en ik werk als programmacoördinator voor Bureau Cultuur Primair. Daarnaast ben ik werkzaam als zangdocent bij Artiance en werk ik als vakdocent muziek aan de Bosschool Bergen. Natuurlijk kan ik het niet laten om zelf muziek te maken en ben ik, in diverse samenstellingen, regelmatig op het podium te vinden. Voor meer informatie zie: www.amandamuller.nl

CultuurPrimair is het centrale loket voor cultuuraanbieders en scholen uit Alkmaar, Bergen, én Heerhugowaard. CultuurPrimair wordt georganiseerd door Artiance, maar werkt onafhankelijk. Het bureau zet zich in voor alle aangesloten cultuuraanbieders en scholen in de regio. Artiance is daar één van.

Via CultuurPrimair kunnen cultuuraanbieders (Stedelijk Museum Alkmaar, Theater de Vest, Artiance, Kranenburgh, DinK, etc, etc) hun aanbod op een voor de scholen overzichtelijk manier presenteren. Kijk maar eens op cultuurprimair.nl. CultuurPrimair maakt het voor de scholen makkelijker om cultuureducatie te integreren in hun onderwijs.