Monique Jansen

Monique Jansen

Muziek: Dwarsfluit

Mijn naam is Monique Jansen.

Ik ben opgegroeid op Texel en kreeg daar als 7-jarig meisje mijn eerste blokfluitlessen. Na een jaar ben ik overgestapt naar de dwarsfluit. Wat vond ik de klank mooi, dit was mijn instrument!

Na de middelbare school heb ik gestudeerd aan de conservatoria van Alkmaar en Maastricht. Tijdens en sinds mijn afstuderen heb ik met veel plezier en energie lessen gegeven aan de verschillende muziekscholen in Noord-Holland en veel gespeeld in verschillende ensembles. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen in Heerhugowaard waar ik al jaren verbonden ben aan Cool kunst en cultuur, ik verzorg daar de fluitlessen en schoolprojecten. Daarnaast werk ik voor de Stichting muziek Opmeer, ook hier verzorg ik fluitlessen en schoolprojecten.

In de lessen is veel aandacht voor de wensen van de leerlingen, zowel jong als oud, beginner als gevorderde. Door te luisteren en lesprogramma’s op maat te maken kunnen we samen het plezier in muziek maken ontdekken.

Het lesgeven geeft mij daarom veel voldoening, want wat is er mooier dan een ander te laten ontdekken hoe leuk het is om dwarsfluit te spelen en de muzikale verhalen van leerlingen te horen?

Leerlingen 21+ kunnen rechtstreeks contact opnemen: [email protected]