Volg jij de bijzondere concertreeks van Artiance al? Deze wordt uitgebracht onder de naam ‘Tiny Art Concert’ en is geïnspireerd op ‘Tiny Desk Concert’ van NPR Music. Via ons YouTube kanaal, website en Socials zijn de concerten te bewonderen.

‘Tiny Art Concert’ is een project waarin jonge kunstenaars van Artiance zich laten inspireren door muziek en muzikanten zich laten inspireren door kunst! De muzikanten werden uitgenodigd om tussen de kwasten, schetsen, moodboards en werken van de kunstenaars te musiceren. Het resultaat is te bewonderen in video’s die opgenomen zijn in het Atelier van Artiance. Bekijk de video’s en laat je verrassen door deze concerten in unieke setting!

De concerten zijn zeer divers en gaan van pop naar klassiek, de kunstwerken van schilder- naar beeldhouwkunst. De samenwerking tussen de verschillende stijlen maakt het echt heel bijzonder. Inmiddels kun je genieten van Popband ‘The Kevers’ zij kozen maskers gemaakt door kunstenaars van de Kunstschool om een eigen versie van ‘people are strange’ bij te spelen. Annelie Versfeld speelt een prachtig pianostuk op de vleugel geïnspireerd door een groot schilderij en Veerle Bierman zingt een klassiek stuk naar aanleiding van moderne kunst. Binnenkort te bewonderen: een samenwerking tussen Popband ‘100BPM’ en het Strijkersensemble.

Bekijk alle concerten via:
YouTube Artiance
of via Kijk en Luister op deze website