Vanaf zondag 28 januari lanceert Artiance een bijzondere concertreeks onder de naam ‘Tiny Art Concert’ geïnspireerd op ‘Tiny Desk Concert’ van NPR Music. Via ons YouTube kanaal, website en Socials zijn de concerten te bewonderen.

‘Tiny Art Concert’ is een project waarin jonge kunstenaars van Artiance zich laten zich inspireren door muziek en muzikanten zich laten inspireren door kunst! De muzikanten werden uitgenodigd om tussen de kwasten, schetsen, moodboards en werken van de kunstenaars te musiceren. Het resultaat is te bewonderen in video’s die opgenomen zijn in het Atelier van Artiance. Bekijk de video’s en laat je verrassen door deze concerten in unieke setting! De concerten zijn divers en gaan van pop naar klassiek, van schilder- naar beeldhouwkunst. De samenwerking tussen de verschillende stijlen maakt het bijzonder.

De 1e video komt zondag 28 januari online! 
Popband: ‘The Kevers’ trapt de concertreeks af samen met kunstenaars Angelique Rebel, David van Batum, Maartje de Haan en José Gonzalez.
The Kevers, bestaande uit Sam Renooij (zang, toetsen), Stefan Groen (gitaar), Fiep Negenman (bas) en Zilla Elens (drums), kozen unaniem de maskers van de kunstenaars om muziek bij te spelen. Ze kregen direct ideeën voor een nummer waar ze hun eigen draai aan hebben gegeven. Naar eigen zeggen hebben ze het een psychedelisch randje gegeven. Welk nummer zij hebben gekozen blijft nog een verrassing.

Na de release op 28 januari staat er iedere twee weken een nieuw concert online. In de reeks zijn onder andere nog te bewonderen: Annelie Versfeld (piano), Veerle Bierman (zang) en een samenwerking tussen Popband ‘100BPM’ en het Strijkersensemble. En kunstenaars: Saskia deBrot, JD en Timo Korver.

Bekijk alle concerten via:
YouTube Artiance
of via Kijk en Luister op deze website