Evert Barendrecht

Evert Barendrecht

Lid Raad van Toezicht

Mijn naam is Evert Barendrecht en sinds april 2018 ben ik lid van de Raad van Toezicht van Artiance. Het belangrijkste deel van mijn werkzame leven ben ik werkzaam geweest bij Kunst en Cultuur Noord-Holland, waarvan de laatste 25 jaar als adjunct-directeur. Daar ben ik met vrijwel alle takken van culturele en kunstzinnige sport in aanraking gekomen, inclusief tentoonstellingen, festivals, manifestaties, culturele uitgaven en websites.

Sinds augustus 2015 loop ik vrij rond en besteed ik mijn tijd aan enkele bestuursfuncties, enkele vrijwilligersfuncties en bezoek regelmatig theaterfestivals, beeldende kunst en designtentoonstellingen. Daarnaast is sporten belangrijk voor mij. Fietsen, tennissen, zwemmen en golfen houden mij in beweging en in een goede conditie.

Artiance vind ik een zeer levendige, uitdagende en veelzijdige organisatie die het in zich heeft om de mens al zeer jong kennis te laten maken met, en zich te verdiepen in, een breed scala van culturele en kunstzinnige activiteiten, die voor iedereen een onmisbare schakel vormen in het dagelijks bestaan.