Hanneke Vries

Hanneke Vries

Organisatieregisseur ABC Huis & Programma manager Vrije Tijd, Zorg en Onderwijs

Sinds 1997 werk ik met veel plezier bij Artiance. Dat plezier haal ik vooral uit de ruimte binnen Artiance om samen met vele partners nieuwe ideeën te ontwikkelen, in te gaan op dat wat nodig is in de wereld om ons heen. Hoe kunnen we met kunst en cultuur een bijdrage leveren aan persoonlijke ontwikkeling, plezier en verbinding. In al die jaren heb ik veel verschillende functies gehad, in eerste instantie vooral theater gerelateerd, daar begon mijn passie. Inmiddels is mijn werk uitgebreid naar alle disciplines en ben ik steeds op zoek naar de verbinding tussen kunst/cultuur en zorg/welzijn.

Of het nu gaat om kinderen en jongeren die niet direct aansluiting vinden bij ons reguliere aanbod of senioren die hun netwerk willen vergroten, alles wat we doen is altijd in samenwerking met andere partners. Het is geweldig te ervaren dat we echt een verschil kunnen maken met kunst en cultuur!

Iedereen die een wens of tip heeft nodig ik hierbij uit om contact op te nemen. Want elk groots project is ooit ergens begonnen, met een idee dat zomaar een keer bij iemand opborrelt!