Jos Meijer

Jos Meijer

Docent Theater

Mijn naam is Jos Meijer, geboren in Den-Helder en ik ben woonachtig in Alkmaar. Van kinds af aan sta ik al op en rond een podium. De magie die we theater noemen rijgt al jaren, mijn leven prachtig aan elkaar. Toen ik in 2007 afstudeerde aan de Pabo voelde ik dat ik toch nog maar auditie moest gaan doen voor Toneelscholen. Vier jaar later ben ik In 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als Docerend Theatermaker. Sindsdien ben ik zowel gaan regisseren, acteren en doceren binnen zowel het onderwijs als buitenschoolse projecten door heel Nederland. In 2013 heb ik besloten om mijn werkterrein weer te verhuizen naar de regio Alkmaar.

Tegenwoordig werk ik voornamelijk als theatermaker (Eigen werk onder de naam OnderHond), regisseur (voor verenigingen zoals Oberon Theaterproducties & Theatergroep Horizon) en docent (Film & Theater workshops voor verschillende doelgroepen).

Dit alles doe ik onder de noemer “OnderHond Productions”. De term OnderHond is een directe vertaling van het engelse Underdog,de rol die ik zelf graag vervul, maar ook de rol van veel van mijn acteurs en mensen waar ik mee werk: De mens die je niet zag aankomen.

Mijn werkstijl is persoonlijk, fysiek, muzikaal en gaat uit van de individu binnen een groep. Mooi theater maak je samen!

meer info: www.onderhondproductions.com