Jasper Brinkman

Jasper Brinkman

Theater: docent

Mijn naam is Jasper Brinkman, ik kom uit Den Helder en ik ben performer en maker. Na de middelbare school heb ik MBO Communicatie gestudeerd. Hierna heb ik MBO Artiest Toneel gedaan op het Nova College in Haarlem. En in 2021 ben ik afgestudeerd aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Ik studeerde daar Muziektheater met als hoofdvak zang, klassiek en licht.

Op het moment speel ik in de WAT DOE JIJ? schoolvoorstellingen van Artiance. Ik vind het geweldig om spelenderwijs met leerlingen het gesprek aan te gaan over lastige onderwerpen. Het liefst met heel veel humor. Verder ben ik ook werkzaam bij Karavaan als communicatiemedewerker en speel ik regelmatig in een voorstelling.

Ik vind het enorm leuk om les te mogen geven bij Artiance! Ik ben nieuwsgierig naar wie jij bent. Wat kom je brengen en/of wat kom je halen? Laten we er met elkaar een gezellige tijd van maken! Niets is goed of fout, dat is mijn motto. Plezier is wat telt. Het podium is één grote zandbak. Laten we met elkaar zandkastelen maken. Zie ik jou ook in mijn lessen?