Maandag 2 november betreden zestien jongeren het podium van Podium Victorie tijdens de eindpresentatie van Zicht op Talent.

Zicht op Talent is een initiatief van Artiance Centrum voor de Kunstenen Cool kunst en cultuur. Via Zicht op Talent kunnen getalenteerde jongeren een maatgericht talentontwikkelingstraject volgen. Voor dit traject is een persoonlijk budget beschikbaar waarmee de talenten bijvoorbeeld extra lessen en workshops kunnen volgen.Lees meer over de deelnemers

In de periode 2019/2020 hebben achttien jongeren het Zicht op Talent traject gevolgd. Zij kregen een jaar lang extra lessen, workshops en masterclasses om hun talent verder te ontwikkelen. Maandag 2 november wordt dit traject afgesloten met een eindpresentatie. Het belooft een afwisselende avond te worden met tapdans, drummers, ballet, zang en piano. Daarnaast wordt van twee deelnemers beeldend werk getoond. De talenten zijn Twan Ransijn, Ruben Kroon, Britt Visser, Tom Velseboer, Katja van der Linden, Emily Wareing, Tharanika Balasingam, Yander van der Wurff, Madeline Banks, Ferenc van Nielen, Beer Boerman, Eva Bogtstra, Ceder Zwagerman, Imme Pronk, Wessel Greven en Sven Bosschart. De presentatie ligt in handen van Dorien Haan.

De eindpresentatie vindt plaats op maandagavond 2 november om 20.00 uur in Podium Victorie. Helaas is het wegens het beperkt aantal toegestane mensen niet mogelijk om te kijken, maar wordt het live gestreamd via Instagram van Zicht op Talent en wordt er een compilatie gemaakt.