Vanaf seizoen 2017-2018 gaat Artiance samenwerken met Balletschool Attitude. De meeste docenten die nu bij Artiance lesgeven zullen ook volgend jaar blijven lesgeven maar dan in nauwe samenwerking met de Balletschool. Attitude wordt vanaf komend seizoen binnen Artiance verantwoordelijk voor de peuter, ballet-, moderne- en theaterdanslessen. (kinder- en jongerenaanbod)

Ook is er voor komend seizoen een belangrijke wijziging in de manier waarop Artiance de cursussen voor volwassenen aanbiedt. De directie van Artiance heeft besloten om de lessen voor 21+ vanaf seizoen 2017-2018 niet meer zelf te organiseren maar slechts te faciliteren. Dat betekent dat huidige docenten bij Artiance ruimtes gaan huren om les te geven aan volwassenen. U betaalt uw cursusgeld dan ook rechtstreeks aan de docent, via een rekening die u van hem/haar krijgt.

Artiance blijft zich verantwoordelijk voelen voor de kwaliteit van de lessen, lokalen, instrumenten en materialen. Tevens blijven wij streven naar een compleet en breed aanbod voor volwassenen. Aanmelden voor alle cursussen kan vanaf 1 juni 2017 via de website van Artiance. De docent van de 21+ cursus zal vervolgens met u persoonlijk contact opnemen om een en ander met u af te spreken en te bevestigen. Voor alle duidelijkheid melden wij dat alle cursussen voor jongeren tot 21 jaar nog wel onder onze directe verantwoordelijkheid en administratie blijven vallen.