Hoe ziet de nabije toekomst er in deze corona tijd uit? Waar varen we heen en welk kompas gebruiken we? Hoe geven we vorm en richting aan een nieuwe tijd, en kunnen we in vrijheid blijven dromen en nieuwe ontdekkingen doen? Wat hebben we meegemaakt en zijn er lichtpunten aan de horizon te ontdekken?

Volle Vaart! Kunst als Reddingsbrigade!
Laat je meevoeren langs de toekomstbeelden van een nieuwe generatie Alkmaarse kunstenaars. De deelnemende kunstenaars tonen hun werk en geven als een alternatieve reddingsbrigadeverbeelding aan actuele vragen en thema’s. De kunstwerken vinden hun plek in de veilige haven van de Grote Kerk. Deze expositie stimuleert de zichtbaarheid van de jonge generatie Alkmaarse kunstenaars. Door de samenwerking tussen Theater De Vest/De Grote Kerk, Artiance, Grafisch Atelier Alkmaar, Shuffle magazine en de Nachtvlinder ondersteunen we zo de culturele humuslaag van jonge kunstenaars in Alkmaar.

De expositie is gratis te bezichtigen in de Grote Kerk Alkmaar (corona check, mondkapje zijn afhankelijk van de dan geldende regels)

  • Dinsdag 22 feb t/m zaterdag 26 feb 11.00-17.00 uur
  • Vrijdag 4 mrt en zaterdag 5 mrt 11.00-17.00 uur
  • Vrijdag 11 mrt en zaterdag 12 mrt 11.00-17.00 uur

mede mogelijk gemaakt door het Victoriefonds