Van 3 t/m 6 oktober strijkt het grootse en theaterproject Victorie! neer op het Waagplein in Alkmaar. De professionele cast van de splinternieuwe voorstelling is inmiddels bekend, nu kunnen ook amateur-theaterspelers zich aanmelden om mee te spelen in dit onvergetelijke avontuur.

Victorie! is een nieuw theaterproject in het kader van de Victoriefeesten. In het eeuwenoude decor van het Alkmaarse Waagplein komt de roemruchte geschiedenis van de Tachtigjarige oorlog tot leven in dit dynamisch en groots locatietheater. Professionele acteurs en honderden figuranten nemen je mee in een bloedstollend verhaal over helden, verraad en idealen. Waar je in gelooft is van belang, waar je voor strijdt nog belangrijker. Voor Spanje of Oranje!

Enthousiast om mee te spelen in dit unieke locatietheater? Dan kun je je op de website aanmelden. Uit de aanmeldingen maakt de regisseur van Victorie! een selectie van spelers die worden uitgenodigd voor de audities op 15 en 22 april. De geselecteerde auditanten repeteren twee dagen in juli en daarna weer eind september en begin oktober. Aanmelden en meer informatie