Vanwege de aangescherpte regels van het RIVM en het kabinet hebben wij besloten om minimaal de komende drie weken (tot maandag 6 april) onze deuren te sluiten. Er zullen namens Artiance en bij Artiance geen lessen (individueel en groepen) meer plaatsvinden. Ook niet door docenten die ruimtes bij ons huren, de netwerkdocenten. Ook alle voorstellingen en overige activiteiten zijn geannuleerd. Als u kaarten heeft gekocht voor een voorstelling of activiteit via onze website, dan worden de tickets ongeldig en krijgt u automatisch uw geld terug.

Wij hebben dit besluit genomen uit oogpunt van de veiligheid en gezondheid van al onze docenten, cursisten en personeel. Uiteraard hopen we dat de schade zoveel mogelijk beperkt blijft.

Indien u vragen heeft kunt u mailen naar [email protected]. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen. Telefonisch zijn we de komende weken wat lastiger te bereiken.

Wij vertrouwen erop dat we met z’n allen hier goed uit zullen komen. Tevens wensen wij u een goede gezondheid toe, ook voor uw naasten.

Namens managementteam,
Rob Bangert
Directeur-bestuurder