Veel musici verliezen naarmate ze ouder worden om verschillende redenen hun muzikale netwerk. Het gevolg is dat het ontmoeten van andere musici en het samen musiceren steeds lastiger wordt en dat voelt als een groot gemis. De lokaal aanwezige muziekverenigingen en ensembles zijn vaak niet passend bij het hoge niveau van deze voormalige professionals.

Artiance biedt deze oudere professionele musici kosteloos een ontmoetingsplek en repetitieruimte, en begeleidt hen naar het weer actief worden op hun instrument. Indien uit de ontmoetingen een ensemble ontstaat behoren optredens tot de mogelijkheden. Musici in alle stijlen zijn welkom. Op basis van de aanmeldingen zal Artiance met de musici in gesprek gaan en kijken welke mogelijkheden er zijn. De enige eis is dat de musicus een professioneel muziekverleden heeft gekend, in welke vorm dan ook.

Kent u in uw omgeving voormalig professionele musici van 80 jaar of ouder, of bent u er zelf één neem dan contact op met: [email protected], of 06 81910740