Op donderdag 12 december organiseert Artiance het bijzonder evenement GEEF DOOR op het Canadaplein. Om 18.00 uur wordt de grote kaaskerstboom op het plein feestelijk ontstoken. Een verhalerverteller komt vertellen over de kerstgedachte, er is een bijzondere inpaktafel waar gebruikt speelgoed een tweede leven krijgt en geschonken wordt aan het Leger des Heils. We hebben een theatrale optocht met lichtsculpturen om de kerstboom feestelijk aan te lichten en een optreden van het kinderkoor!

Beleef met elkaar het kerstgevoel en samenhorigheid in Alkmaar en deel dit plezier met anderen. Wij roepen iedereen op om op donderdag 12 december tussen 18.00-19.00 uur naar het Canadaplein te komen om speelgoed in te leveren. Bij de inpaktafel is het mogelijk om je “Geef Door” boodschap te schrijven, te dichten of te tekenen en op het op je cadeau te plakken.

Kun je er niet bij zijn? Dan is het ook mogelijk om vooraf cadeaus in te leveren. Tussen zaterdag 7 en woensdag 11 december kun je tussen 13.30-21.30 uur cadeaus inleveren aan de balie van Artiance.