Wij zijn heel blij te kunnen melden dat Artiance weer open mag!!!!!!! Onze leerlingen ontvangen hierover nog persoonlijk bericht. Vanaf heden kunnen alle lessen weer live gegeven worden.

Vanaf zaterdag 15 januari 2022gelden er vanuit de overheid nieuwe corona-maatregelen; alle lessen kunnen weer live gegeven worden, zowel de groepslessen als de individuele lessen. Het gebouw is weer volgens de reguliere tijden geopend; door de weeks tot 22.00 uur, zaterdag tot 16.00 uur zondag gesloten. De roosters voor de individuele lessen zijn de laatste weken regelmatig veranderd door de toen geldende regels. Mochten er roosterwijzigingen zijn voor deze lessen, neemt de docent contact met u op.

Natuurlijk gelden er maatregelen die belangrijk zijn om na te leven:

 • Het gebruik van mondkapjes is binnen verplicht vanaf 13 jaar, zowel bij verplaatsing door de locatie als op een zitplaats. Alleen als het dragen van een mondkapje de beoefening van de podiumkunsten of het acteren belemmert, hoeft het mondkapje niet op. 
 • De schermen tussen de leerlingen en docenten worden weer in gebruik genomen.
 • Cursisten van 18 jaar en ouder dienen een geldig Corona Toegangs Bewijs (QR-code) te kunnen laten zien. Dit kan digitaal (app) of op papier. De docent zal bij binnenkomst in het leslokaal je QR code checken;
 • Voor ouders en familie blijft de foyer toegankelijk, mits uiteraard een mondkapje gedragen wordt bij beweging. Zittend op veilige afstand (1,5 meter) van elkaar mag, in de foyer, het mondkapje moet op blijven.
 • Wij schenken geen koffie en thee in de foyer;

  Naast bovenstaande maatregelen gelden uiteraard nog de Algemene Corona richtlijnen:

  • Hou voldoende afstand tot elkaar, 1,5 meter is hierbij het dringende advies;
  • Bij klachten: blijf thuis en overleg met je docent of de les online gegeven kan worden;
  • Was en desinfecteer je handen regelmatig;

   Wij hopen dat we met bovenstaande maatregelen een veilige omgeving kunnen blijven garanderen voor al onze medewerkers, docenten en cursisten. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons uiteraard mailen of bellen.

   Wij wensen u allen veel plezier bij Artiance!