Helemaal onzelfzuchtig was het niet. Ze móest gewoon iets doen. Fleur van Holst zat zo wanhopig naar de tv te schreeuwen dat haar vrienden het op afstand konden horen. Ook zij voelden zich radeloos en gingen uit man en macht op zoek naar iets. Iets wat ze konden doen om van zich te laten horen. Ze bundelden hun krachten. En ze vonden het: LEGAAL KABAAL is een tegengeluid. Tegen angst, verdriet en haat. Een hoopvol geluid, dat zich op de toekomst richt en kansen ziet. Een knallend en vastberaden benefiet.

Op zaterdag 10 oktober maken wij samen met jullie LEGAAL KABAAL. In HAL25 in Alkmaar kunnen jong en oud van 15.00 tot 02.00 uur dansen, eten, drinken, schminken, en vooral: doneren. Want op Lesbos, Kos, Athene en Malta komen dagelijks duizenden nieuwe vluchtelingen aan. Die willen we helpen, liever nog gisteren dan vandaag. De volledige opbrengst van LEGAAL KABAAL gaat daarom naar Stichting Bootvluchteling, een groep vrijwilligers die zich belangeloos inzet voor de directe en dringende opvang van talloze vluchtelingen.

Op het Benefiet Bonanza LEGAAL KABAAL vind je inspirerende sprekers, overheerlijke snacks en maaltijden, swingende bands en dj’s. Je kunt de kinderen laten knutselen en jezelf laten masseren, of maak er een date van en waag samen een dansje. In ieder geval aanwezig zijn Orchestre Partout, Alfon Oekie, Gozba en DJDNS. Kaarten kosten € 5,- (kinderen tot 12 gratis toegang) en koop je aan de deur. Neem genoeg cash mee, want je kunt niet pinnen. Alles gaat direct in de donatiepot.
Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected] of bezoek ons op Facebook: www.facebook.com/legaalkabaal .

LEGAAL KABAAL werkt trots en dankbaar samen met:

  • Hal25
  • Artiance, Centrum voor de Kunsten
  • Alkmaars Koffiehuis
  • Kaasfabriek