De Kunstschool is een vierjarige kunstscholing, die met beeldende middelen bijdraagt aan de persoonlijke en culturele ontwikkeling van jongeren, ongeacht hun achtergrond, geaardheid of fysiek en geestelijk vermogen.

Jonge mensen vanaf 18 jaar die ervan dromen om als kunstenaar werkzaam te zijn, kunnen zich aanmelden! Per 1 oktober willen we een nieuw eerste jaar starten! Zou je graag je talent verder willen ontwikkelen? Heb je een CIZ-indicatie voor dagbesteding of Persoonsgebonden Budget? Voor informatie kun je mailen naar [email protected]

We zijn werkzaam in een prachtig atelier, waar zowel beeldhouwen, tekenen, schilderen, grafiek, fotografie gegeven. Artiance Speciaal, biedt de deelnemers twee dagen per week lessen en begeleiding, voor een periode van vier jaar. Er wordt aandacht besteed aan technische aspecten, kunstgeschiedenis en kunstbeschouwing. Het eerste en het tweede jaar is oriëntatie en verdieping van de lesstof, vertrouwd worden en experimenteren met diverse materialen en technieken, het derde en vierde jaar zijn er naast de stages in de regio opdrachten om vaardigheden in het zelfstandig werken te krijgen en je talent verder op je eigen manier te ontwikkelen.

Inmiddels zijn afgestudeerde getalenteerde studenten van uiteenlopende achtergronden doorgestroomd naar het werkatelier van Artiance waar zij enthousiast en gedreven aan het werk zijn. Er is veel geleerd en het resultaat mag gezien worden.