Bij Artiance wordt door SBS Jazz regelmatig  een reeks workshops georganiseerd.
De volgende Jazz- en Improvisatie Workshop start 8 april. De bijeenkomsten zijn op de zaterdagochtend van 11:00-13:00 uur. De workshop staat onder leiding van Jan Doedens. Hij zal een aantal standards ter hand nemen, en ingaan op zaken als “swing”, “vorm”, “akkoordenschema”, “Trappen en Ladders ” en nog veel meer. Je moet wel enige kennis hebben van het Jazzrepertoire en enige vaardigheid op je instrument hebben. Alle instrumenten, waarbij de stem ook als instrument wordt gezien, zijn welkom.

De workshop bestaat uit negen oefendagen en een presentatie. Er zijn minimaal 8 deelnemers nodig waarvan 3 Rhythm Sectie. Als er minder dan 8 personen zijn zouden we de tijd kunnen inkorten, bij voldoende deelname sluit de inschrijving. Bij aanmelding verbind je je aan de 10 workshopdagen. Als je je hebt aangemeld krijg je na 1 april een email met alle details. Backline is aanwezig.
De workshop kost 140,-
De Workshopdagen zijn: 8, 15, 22 en 29 april, 13 en 27 mei, 10, 17 en 24 juni.
De presentatie is op 1 juli.
Je kunt je aanmelden op www.sbsjazz.nl, ook als je op de hoogte gehouden wilt worden over de workshops. De inschrijving sluit op 1 april.