De Artiance bus rijdt dit weekend met een theaterdelegatie bestaande uit Sem ten Haaf, Indy Badu vd Hoorn, Anne Stoop en Hanneke Vries naar Antwerpen. Indy Badu vd Hoorn en Sem ten Haaf hebben met theatermaker Anne Stoop een voorstelling gemaakt in het kader van DRIFT, een literair jongerentheaterproject georganiseerd door Netwerk Jeugdtheaterscholen en Havenwerk.

Het begon allemaal in voorjaar 2016 toen Artiance Theaterschool door Netwerk Jeugdtheaterscholen werd gevraagd mee te doen aan dit project. Verschillende makers uit Nederland, Vlaanderen en Duitsland kozen een literair werk van geselecteerde Nederlandse en Vlaamse jonge schrijvers. Anne koos voor Tom Struyfs 'El gran teatro del mundo – Niets is wat het lijkt' en werkte met Indy en Sem aan een stuk waarin spel en werkelijkheid door elkaar lijken te lopen. Als publiek word je steeds aan het denken gezet, wat is echt en wat is gespeeld?

Alle stukken van het DRIFT project werden gepresenteerd op Festival Havenwerk in Deventer in mei 2016 en in Berlijn in september en het laatste weekend van januari 2017 wordt het project afgesloten in Antwerpen. Sem en Indy zullen naast het spelen van hun eigen stuk ook veel voorstellingen zien en verschillende workshops volgen.

We wensen hen veel plezier en inspiratie !