Donderdagavond werd de kaaskerstboom op het Canadaplein feestelijk ontstoken. Kinderen van het kinderatelier maakten voor deze gelegenheid kunstzinnige lichtobjecten en een speciaal opgericht kinderkoor zong 'Heal the world, make it a better place!' Verhalenverteller Friso Vonder inspireerde de toehoorders met een kerstverhaal; wethouder Elly Konijn ontstak de verlichting.

Bijna 1000 cadeautjes ingezameld!
De aan dit evenement gekoppede oproep: 'lever je gebruikte speelgoed in'was een enorm succes. Al dagen van te voren kwamen ouders en kinderen speelgoed inleveren om door te geven. Ook op de avond zelf werden knuffels, poppen, spellen en puzzles ingeleverd. Meer dan 200 meter inpakpapier en vele helpende handen zorgden ervoor dat er een enorme berg cadeaus onder de kaaskerstboom werden neergelegd. Het was vrij koud, maar dat weerhield de bezoekers niet om er een liefdevolle- en gezellige happening van te maken.

Iedereen enorm bedankt!
De volgende dag zijn wij met een volgeladen bus naar het Leger des Heils gegaan; zij zorgen ervoor dat de cadeautjes doorgegeven worden.