De fotografen van Artiance foto café exposeren van 20 januari tot 27 februari in de Sociëteit Alkmaar. De expositie draagt de titel “De rafelranden van de stad” De fotografen zijn in Alkmaar en omgeving op zoek gegaan naar de overgang van stad naar buitengebied.

Bij rafelranden van de stad verwacht je fotogenieke plekken in afbraak en verval. Die beelden zie je nu nauwelijks meer in Alkmaar en omgeving. De foto's van de Artiance fotografen tonen de overgang van stad naar de omgeving bijna abstract en vrij proper. Het lijkt Zwitserland wel, maar dan zonder bergen.

De expositie wordt getoond bij Sociëteit Alkmaar; tevens de locatie waar het foto café van Artiance twee avonden in de maand plaatsvindt. Het Artiance foto café bestaat al zes jaar. Door de jaren heen is het een hechte groep amateur fotografen ontstaan en er komen telkens weer nieuwe deelnemers bij. Je kunt op ieder moment van het cursusjaar aanmelden en aansluiten.

Loop eens binnen bij de Sociëteit om de expositie te bekijken, dat kan maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Klik hier voor Informatie over het fotocafé