Vanaf zaterdag 6 november gelden er vanuit de overheid nieuwe corona-maatregelen. De gevolgen van deze maatregelen voor Artiance staan in dit nieuwsbericht.

Het goede nieuws is dat alle lessen kunnen blijven doorgaan, Artiance blijft gewoon open! 
Er zijn echter wel maatregelen die gevolgen hebben voor de lessen bij Artiance. Deze zijn:

  • Omdat Artiance een doorstroom locatie is geldt er een mondkapjes plicht vanaf de leeftijd van 13 jaar. Bij binnenkomst en bij bewegingen binnen Artiance dient altijd een mondkapje gedragen te worden. In het leslokaal mag het mondkapje vervolgens afgedaan worden;
  • Cursisten vanaf 18 jaar dienen een geldig Corona Toegangs Bewijs (QR-code) te kunnen laten zien. Dit kan digitaal (app) of op papier. De docent zal bij binnenkomst in het leslokaal de QR code checken. In overleg met de docent kunnen lessen ook online gegeven worden, als het tonen van een QR code niet mogelijk is. 
  • Voor ouders en familie blijft de foyer zonder check toegankelijk, mits uiteraard een mondkapje gedragen wordt bij binnenkomst en vertrek. Wanneer u op veilige afstand (1,5 meter) van elkaar heeft plaats genomen mag het mondkapje ook afgedaan worden;

Wij hopen dat met bovenstaande maatregelen een veilige omgeving te kunnen blijven garanderen voor al onze medewerkers, docenten en cursisten.

Met vriendelijke groet,
Rob Bangert 
Organisatieregisseur Artiance/ABC Huis