Artiance organiseert voor spelers die op willen treden tijdens het Brugtheaterfestival een coachingstraject. Iedere individuele speler of groep kan zich voor dit traject aanmelden. Het is in eerste instantie voor beginnende spelers bedoeld, maar ook mensen met spelervaring en bestaande amateurtheatergroepen kunnen zich aanmelden. Alle coaches zijn professionele theatermakers, acteurs, choreografen of musici.

Het BrugTheaterFestival, inclusief dit nieuwe coachingstraject, wordt financieel mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie, VSBfonds, Gemeente Alkmaar, Victoriefonds en Taqa Cultuurfonds. Je eigen bijdrage voor het gehele coachingstraject bedraagt € 100,- per persoon. Om deel te kunnen nemen heb je wel een gericht plan of vraag (lees meer)

Aanmelden kan tot 23 augustus via [email protected]
Vermeld in je mail je contactgegevens en je plan (zie omschrijving)

Op zondag 30 augustus vindt de gezamenlijke start plaats van het coaching traject van 12.00 tot 16.00 uur, op zondag 11 oktober organiseren we de workshopdag en kick-off BrugTheaterFestival en in het weekend van 6, 7 en 8 november vindt het optreden tijdens BrugTheaterFestival plaats.