Op dinsdag 8 september vindt de auditie plaats voor de locatietheatervoorstelling 'VRIJDAG'
Wij zoeken 5 spelers tussen 15-20 jaar en 5 spelers vanaf 40 jaar (en ouder)

VRIJDAG is de werktitel van de theaterproductie van Artiance die gemaakt en gespeeld gaat worden op locatie in HAL 25. De voorstelling gaat over de liefde van een oudere man en een jong meisje. Hij had haar vader kunnen zijn. Jozef Vrijdag is een vijftiger, zij zit nog op de middelbare school. Een verhaal over een liefde die niet mag en waar iedereen wat van vindt. MELD JE AAN VOOR DE AUDITIE via: [email protected] onder vermelding van je leeftijd en contactgegevens

De regie is in handen van Tamara Roos: “We zoeken jongeren met spelervaring tussen de 15 en 20 jaar. Een van hen zal de rol spelen van de geliefde van Vrijdag, de anderen spelen haar vrienden. We zijn dus op zoek naar zowel jongens als meiden. Spelervaring is handig, maar nog belangrijker is het dat je lef hebt en zin om iets heel nieuws uit te proberen. Daarnaast vragen we enthousiaste spelers ouder dan 40 om naar de auditie te komen. Ook in deze leeftijd zijn we zowel op zoek naar mannen als vrouwen.

Het zal een bijzonder repetitieproces worden. Niet allen vanwege de spannende locatie waar we gaan werken, maar ook door het thema en de samenstelling van de groep; oudere en jongeren spelers die heel nauw gaan samenwerken.

Op dit moment worden de teksten al geschreven. Regisseuse Tamara Roos werkt echter niet met een kant en klaar script. Veel zal op de speelvloer worden gemaakt uit improvisatie en gesprekken. De spelers denken en bepalen mee hoe de voorstelling er uit gaan zien. De repetities van VRIJDAG vinden plaats op dinsdagavond vanaf 29 september. De auditie is op 8 september om 19:00 in HAL 25.
MELD JE AAN VOOR DE AUDITIE via: [email protected]onder vermelding van je leeftijd en contactgegevens
Informatie via: 072-5404335