WIJ ZOEKEN: ACTEURS, ACTRICES & MUZIKANTEN

Kan jij acteren? En bespeel jij een muziekinstrument of je kan zingen; dan zoeken wij jou! Artiance gaat weer een kerstvoorstelling maken die tussen Kerstmis en Oud & Nieuw 2017 zal worden opgevoerd.

In deze muziektheatervoorstelling krijgt het kerstverhaal een nieuwe dimensie. Maria probeert uit te leggen waarom zij steeds bezoek krijgt van een charmante engel; de Drie Wijzen zijn de weg kwijt omdat ze hun TomTom zijn vergeten. Gelukkig worden zij bijgestaan door ‘Het Licht’ dat hen de weg naar het wonder wijst. De Os en de Ezelin proberen het beste te maken van de kraamstal en Henk de Herder is ergens de tel kwijt geraakt. Hoog tijd dat een reddende engel naar de aarde afdaalt om orde op zaken te stellen….

Het stuk wordt een komische familievoorstelling o.l.v. Eva Stam (regie), Nienke Groenewege (zang & dans) en Ria de Ridder (productieleiding) De repetities zijn van april tot december op zaterdag van 13.00 tot 16.00 (niet in vakanties) Mogelijk zijn er nog extra bandrepetities.

Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar Ria de Ridder, [email protected]
Vermeld in je mail waarvoor je wilt auditeren:

  1. Muzikanten, vrouwen/mannen (18+) die op niveau een instrument bespelen en het leuk vinden een musicerende rol te spelen
  2. Acteurs/actrices (18+) die kunnen zingen en bewegen
  3. Bandleider (met acteerambitie)

De auditie vindt plaats op zaterdag 8 april,14.00 – 16.00 uur in de Artiance zaal, Canadaplein 3 in Alkmaar