Bedrijfsuitjes

Heeft u een idee voor een creatieve teambuildingssessie? Wilt u samen met collega’s een kunstwerk maken voor uw bedrijf? Bijna alles is mogelijk. We verzorgen uw bedrijfsuitje graag op maat, of het nu op locatie is, in onze theaterzaal of in de ateliers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected]. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden.

Kunstactiviteiten op maat
Kunst brengt mensen samen. Kunstactiviteiten en kunstprojecten kunnen dan ook een positieve bijdrage leveren aan bedrijven, bijvoorbeeld door teambuilding of door medewerkers de mogelijkheid te geven hun creatieve talenten te ontwikkelen. Artiance biedt bedrijven kunstactiviteiten op maat in de disciplines theater, muziek, dans en beeldende kunst of een combinatie daarvan.

Een optreden boeken
Kunst voegt ook een extra dimensie toe aan een feestelijk bedrijfsevenement. Live-muziek van een strijkkwartet of bluesband bijvoorbeeld, een spetterende theateract of een fototentoonstelling – de mogelijkheden zijn bijna eindeloos! Artiance bemiddelt tussen bedrijven en leerlingen van Artiance om een optreden op maat te verzorgen.

Kunst aan de muur
Op zoek naar unieke kunst om de sfeer te verlevendigen? Bij de binnenkort te openen Artotheek van de Kunstschool Artiance Speciaal kun je werk huren van getalenteerde kunstenaars met een verstandelijke beperking.

Teambuilding
Artiance biedt al jaren succesvol interactieve team-, afdelings- en bedrijfsuitjes aan voor bedrijven in de regio. We ontwikkelen op maat gesneden bedrijfsevenementen met de nadruk op speelse, creatieve en actieve teambuilding. Leer je collega’s eens op een andere manier kennen. Samen schilderen, acteren of zingen kan heel verrassend zijn!