Kortingen

Hieronder vindt u informatie over de diverse kortingen die gehanteerd worden bij Artiance.

Gezinskorting
Vanaf twee cursisten tot 21 jaar die uit hetzelfde gezin komen en door dezelfde betalingsplichtige zijn aangemeld, geldt korting op het lesgeld van de jaarcursussen. De korting bedraagt, afhankelijk van het aantal cursisten, tussen de 2½ en 5 procent. Deze korting is niet van toepassing op volwassenen (21+), knipkaarten, korte cursussen en activiteiten.

Korting Orkesten JSO en RJO
Jaarcursisten van Artiance (muziek) krijgen een korting van 50% op deelname aan het Junioren Symfonie Orkest of het Regionaal Jeugd Orkest.

Kortingen met de AlkmaarPas bij Artiance
Alle houders van een AlkmaarPas (zowel gekocht als door de gemeente verstrekt) kunnen de Artiance kortingcoupons in de Alkmaar-app inleveren op al ons cursusaanbod (met ingang van cursusjaar 16/17) U kunt 1 coupon inleveren per cursus. De coupon van € 5,- kunt u inleveren op cursussen tot € 100,- en de coupon ter waarde van € 10,- kunt inleveren op cursussen vanaf € 100,- Op korte cursussen geldt vaak een korting van € 5,-, indien een korting op kort aanbod geldig is staat dat bij deze cursussen aangegeven. (Deze Artiance korting is niet geldig op Brede school activiteiten)

Kijk voor informatie over alle overige voordelen met de AlkmaarPas op www.alkmaarpas.nl

Kortingen voor mensen met een minimum inkomen (met AlkmaarPas)
Wij hebben speciale kortingsregelingen voor inwoners van Alkmaar met een minimum inkomen. Hiervoor gebruikt u de kortingen uit het speciale 'jouw eigen Voordeelbudget' en het 'Kinderen doen mee' budget) die u krijgt bij de door de gemeente verstrekte AlkmaarPas:

  • Het persoonsgebonden budget uit ‘jouw eigen Voordeel’ (op naam van de pashouder) ter waarde van € 80,- kan op al ons cursusaanbod worden ingeleverd.
  • Het persoonsgebonden budget uit ‘Alle kinderen doen mee’ (op naam van inwonende kinderen van 4 t/m 17 jaar) ter waarde van € 100,- kan op al ons cursusaanbod worden ingeleverd.
  • Deelname aan een naschoolse activiteit op de Bredeschool; hiervoor kunt u de speciale BSA (stadskids) ticket laten scannen aan de balie van Artiance (Hierbij komt de Artiance-korting coupon van € 5,- te vervallen)
  • Deelname aan een vakantie-activiteit in de wijk: hiervoor kunt u de speciale vakantie activiteit ticket laten scannen aan de balie van Artiance.

Kijk voor informatie over de gratis AlkmaarPas en/of het aanvragen van deze pas op www.alkmaarpas.nl Als bovenstaande kortingen niet toereikend zijn om uw kind deel te laten nemen, kan een aanvraag bij het Jeugdsport- en cultuurfonds Alkmaar worden ingediend.

Het Jeugdsport- en cultuurfonds Alkmaar
Woont u in Alkmaar en heeft u een minimum inkomen of sociale uitkering, dan is het soms mogelijk een bijdrage in de kosten van een cursus te ontvangen uit het Jeugdcultuurfonds Alkmaar. De bijdrage is maximaal € 425,- per kind per jaar. Ouders en verenigingen kunnen zelf geen aanvraag indienen. Een aanvraag moet gedaan worden door een intermediair. Kijk voor meer informatie op de website: www.sportencultuurvooriederkind.nl of neem contact op met Larissa Terlaak, mail: [email protected] of via (072) 511 22 54.