JUBILEUM NIEUWS

Artiance 30 jaar!
Dit jaar bestaat Stichting Artiance, een samengaan van de Volksmuziekschool, Scarabee en later ook het Jongeren Theater Alkmaar, 30 jaar en dat mag worden gevierd. Met trots vieren we daarom dit gehele jaar het jubileum. Houdt de agenda en de nieuwsbrief in de gaten!


opendag.jpg

Open Dag in september extra feestelijk!
Omdat Artiance het hele jaar het 30-jarig jubileum viert, is de Open Dag in september extra feestelijk. Naast de gratis workshops en presentaties is er voor iedere bezoeker een cadeautje. Voor de eerste 30 mensen die zich op deze dag aanmelden voor een cursus is er een speciaal jubileumcadeau. Kom je ook? Geniet, doe mee en laat je inspireren door cursisten en docenten.

kijk voor het programma in de agenda

Jubileum Tournee Regionaal Jeugdorkest Artiance naar Bath
Dit jaar vieren de steden Alkmaar en Bath '70 jaar vriendschap' Een aantal concerten door het RJOA stond op het programma in de feestweek. Alle leden van het orkest zijn weer een geweldige ervaring rijker. 14 t/m 17 juli waren goed gevulde dagen; waarbij naast de concerten bij The Hayesfield School en St. Michael's Church, veel ruimte was voor excursies. Een reis om nog lang van na te genieten Fotoverslag van deze belevenis staat op onze Facebook pagina.


Jubileum Open Dag
Op zaterdag 17 juni zet Artiance de deuren wijd open tijdens het KUUB Festival. Leerlingen en docenten presenteren deze dag, ook in de omliggen culturele instellingen en buiten op het plein, diverse live acts. Kom je ook?

De Hout Classic
Een van onze jubileumactiviteiten is de opzet van De Hout Classic, een festival voor klassieke muziek met een hedendaagse twist, in samenwerking met Cultuurpark de Hout.
Winnaars 'Muziek in Beeld'
Ter gelegenheid van het jubileum vond deze kunstwedstrijd plaats in samenwerking met het Orgelfestival. Ria de Boer, Rick Kops en Marina Tromp kregen van Rob Bangert (directeur Artiance) en Adri Steenhoek (voorzitter Orgelfestival Holland) een certificaat en een geldprijs.
winwin.jpg
Maandag 12 Juni: officiële datum Jubileum!
Artiance bestaat vandaag 30 jaar en we hebben de hele week cupcakes. Kom langs en deel mee in het feest en neem een heerlijke jubileum cupcake!

Activiteitenkalender/kwartetspel
Het jubileum wordt gevierd met bijzondere activiteiten die in het teken staan van dit feest.
Een groot deel van de activiteiten staan gebundeld in een speciale uitgave: Een activiteitenkalender (kwartetspel) om op te hangen en te spelen! Echt superleuk! Heb jij deze nog niet? Haal de activiteitenkalender dan op bij Artiance.

KWARTETSPEL plaatje web.jpg

30 jaar cursist!
Deze vier trouwe cursisten werken al 30 jaar samen met docent Jessica Keppel in de Ateliers: Ger Luijt, Riet Ruigentuin, Mary Kürten en Cok Leenaers-Dunk.

Heb je een leuk verhaal of ervaring met Artiance? En dat betreft een ervaring uit de afgelopen 30 jaar. Stuur je verhaal: [email protected]


30 jaar cursist.jpgOproep: Deel jouw verhaal
Ter gelegenheid van het dertigjarige jubileum roepen wij cursisten, ouders, docenten en betrokkenen op om de leukste, grappigste of meest bijzondere verhalen over Artiance met ons te delen. Beschik je over uniek beeldmateriaal, of heb je een leuke persoonlijke ervaring bij en met Artiance? Deel het met ons door een mail te sturen naar [email protected]. De verhalen worden gedurende het jaar digitaal gepubliceerd om het jubileumjaar voor een breed publiek onder de aandacht te brengen.


30 jaar in dienst!
Elly de Groot - Piano, Wim Kueter - Electrisch Gitaar, Simon Boerke - Trompet, Jessica Keppel - Beeldend en Rolf Kieft - Gitaar zijn inmiddels al 30 jaar docent bij Artiance!

Heb je een leuk verhaal of ervaring met je docent? Stuur je verhaal: [email protected]

docenten30.jpg