• Theater

Masterdag Regie

DEZE DAG IS INMIDDELS VOL (hieronder staat nog wel de informatie voor de deelnemers)

Graag nodigen wij jullie, theatergezelschappen, musicalgezelschappen, spelers en regisseurs uit Alkmaar en omgeving uit voor deze Masterdag Regie.

Door covid19 ontstond de behoefte om te weten hoe het met iedereen gaat en tegelijkertijd kwam de wens om te verbinden weer naar boven. Daarom hebben we dit moment gekozen om bij elkaar te komen en een inspirerende dag te beleven, want dat hebben we wel verdiend! Elkaar spreken, uitwisselen, verbinden, nieuwe mensen leren kennen…met als verbindend thema regie.

De regisseurs/makers voeren in de ochtend een dialoog met regisseur Bruun Kuijt. Bruun Kuijt (1957) is acteur, regisseur en schrijver. Hij studeerde in 1983 af aan de Academie voor Kleinkunst. Hij stond als acteur/zanger in diverse musicals en toneelstukken. Hij heeft inmiddels meer dan 30 stukken geschreven, o.a. voor Theater Terra en het Hofpleintheater in Rotterdam (bewerkingen van diverse opera’s voor de jeugd). Het uitgebreide regie-cv van Kuijt kun je vinden in de theaterencyclopedie.

De spelers zullen in de ochtend werken met Gerard Venverloo. Gerard is acteur, autodidact, en speelt al meer dan 35 jaar bij verschillende theatergezelschappen. De laatste tijd speelt hij ook veel in schoolvoorstellingen. Het gesprek zal vooral gaan over wanneer je als speler in je kracht staat en wat een regisseur daarvoor kan doen. 

In de middag komen spelers en regisseurs samen. We sluiten de dag af met een borrel. 

De dag is gratis toegankelijk, maar aanmelden is verplicht i.v.m. het aantal beschikbare plekken. Geef je op als speler of regisseur; vermeld in het opmerkingenveld van welk gezelschap je bent.

De masterdag regie wordt mede mogelijk gemaakt door het victoriefonds


Dag
Tijd
Leeftijd
Groep
Dag Zaterdag
Tijd 10:00 – 16:00
Leeftijd 16 — 160
Groep Spelers
Dag Zaterdag
Tijd 10:00 – 16:00
Leeftijd 16 — 160
Groep Regisseurs