• Muziek

Jazz-Improvisatie Workshops

Vanaf maart 2018 nieuwe reeks: 31 maart, 7, 14 en 21 april, 12, 19 en 26 mei, 9 en 16 juni. De presentatie is op 23 juni. Je kunt je hier aanmelden

SBSJazz organiseert verschillende workshops. Doel van de workshops is het ontwikkelen en uitdiepen van improvisatietechnieken, het kraken van de kaders, en het vooral goed luisteren en samen muziek maken. De meeste workshops worden afgesloten met een presentatie.

Jazz Improvisatie Workshop - Jan Doedens
De Jazz- en Improvisatie Workshops vinden plaats in Artiance op de zaterdagmiddag. De workshops staan onder leiding van Jan Doedens. Hij zal een aantal standards ter hand nemen, en ingaan op zaken als “swing”, “vorm”, “akkoordenschema”, “Trappen en Ladders ” en nog veel meer. Je moet wel enige kennis hebben van het Jazzrepertoire en enige vaardigheid op je instrument hebben. Alle instrumenten, waarbij de stem ook als instrument wordt gezien, zijn welkom. De workshop bestaat uit negen oefendagen en een presentatie. Er zijn minimaal 8 deelnemers nodig waarvan 3 Rhythm Sectie. Bij aanmelding verbind je je aan de 10 workshopdagen. Als je je hebt aangemeld krijg je een email met alle details.

  • Aanvang: diverse startdata kijk op SBS-Jazz
  • Tijd: 12.30-14.30 uur
  • Kosten: € 99,-.
  • Je kunt je hier aanmelden, ook als je op de hoogte gehouden wilt worden over de workshops.