• Theater
  • Media & Design

The Filmmaking project

DEZE CURSUS IS VOL, je kunt niet meer aanmelden!

Filmmaking Project Summer Edition!!!

In deze workshopreeks leer je de basics van het filmmaken en ga je dieper in op de verschillende disciplines, zoals schrijven, acteren, cameravoering en geluidstechniek. Je leert aan de hand van verschillende genres een film te maken van begin tot einde. Uiteindelijk wordt er een korte film gemaakt, die in première gaat in het Filmhuis Alkmaar! Dit alles onder leiding van professionele filmmakers (o.a. de regisseur van Fashion Chicks, docent aan de Nederlandse Filmacademie en de spelcoach van de Club van Lelijke Kinderen.)


In september 2017, als kick off van het nieuwe seizoen, is het eindresultaat te zien op het grote witte doek! De première, inclusief rode loper, vindt plaats in het nieuwe Filmhuis Alkmaar. Dit is je kans om jezelf te zien schitteren in een echte bioscoop!


De lessen zijn op woensdagavond 7, 14, 21, 28 juni en 5 en 12 juli. Zondag 9 juli is een extra repetitie en zaterdag 15 en zondag 16 juli zijn de draaidagen.

Deze workshop is een vervolg op het horror project maar met een compleet nieuwe insteek en dus ook zeer geschikt voor nieuw aanstormend filmtalent!