Tweeluik Theatergroep ZWART GAT & Luuk Ransijn, twee voorstellingen met nagesprek
5,- euro (voor theater- en musicalcursisten is deze voorstelling gratis te bezoeken)

Koop je kaarten via ons online ticketsysteem

Nagesprek
Na deze voorstellingen is er een nagesprek met alle spelers van Zwart Gat en Luuk Ransijn. Zwart Gat is een werkplaatsproductie van Artiance, waarin de jongeren zelfstandig de voorstelling hebben gemaakt, met coaching en onder de vlag van Artiance. Luuk Ransijn heeft zijn try-out gemaakt met coaching van cabaretière Sara Kroos en is oud leerling van Artiance. Hoe hebben deze jonge spelers hun voorstellingen gemaakt en welke stappen zetten zij richting het professionele circuit?

Theatergroep ZWART GAT speelt 1,2,3…PRESTATIEDRUK!
Zet je schrap voor een voorstelling vol absurdisme! Het stuk heeft één groot uitgangspunt: ‘PRESTATIEDRUK’. Na een jaar schrijven, spelen en regisseren, is het moment dan eindelijk daar... 1, 2, 3... PRESTATIEDRUK! Wij zijn theatergroep ZwartGat. Een chaotische groep van vier jongens en één meisje! Daan Buringa, Jonas van Veen, Kyllian Opdam, Lieke Oolders en Sieb ten Haaf.

Luuk Ransijn speelt ‘Afslag’
De 18-jarige Luuk Ransijn maakt muzikaal cabaret. Luuk vertelt op een persoonlijke manier over zichzelf en de wereld om zich heen. Een wereld waar hij zich als jonge homoseksueel veel van aantrekt. Luuk staat te springen om de volwassen wereld in te gaan, maar wordt vaak door zichzelf tegengehouden in het nastreven van zijn idealen.
Zijn liedjes en verhalen brengen op een luchtige manier een rauwe kant van de werkelijkheid.
Meer info over waar en wanneer hij speelt via www.luukransijn.nl