Previewavond Vest in de Stad! Wees getuige van een spannend voorproefje van Vest in de Stad! Met o.a dansoptredens door dansstudio’s Dentro en Flex in samenwerking met Conny Janssen Danst en Scapino Ballet. Het Nationale Theater werkte speciaal voor deze editie ‘Vest in de Stad’ samen met muzikale acteurs van Artiance.

Vanavond is namens Artiance in de Vest te zien:

Pianist 1- Alyssah Le (7 jaar)
Alyssa Le is 7 jaar, Spreekt zowel Nederlands als Vietnamees en zit in groep 5 van de plusklas van de Kennemerpoort. Alyssa zit nu iets meer dan een jaar op pianoles bij docent Wim Vlaar van Artiance en bleek tot verwondering van iedereen, de lessen erg snel op te pakken. Het leek ons leuk om 1 van onze jongste piano-leerlingen mee te nemen naar deze preview avond, omdat we u ook zo graag het proces van jonge pianisten willen laten zien.

Aangezien we later op de avond onze jongerenversie “ik geloof in mij” spelen, gebaseerd op de voorstelling Amadeus van Het Nationale Theater, vroegen we Alyssa een stukje van Mozart te spelen en dit bleek een schot in de roos, want Alyssa wil nu opeens alleen nog maar Mozart spelen.

Pianist 2 – Julie-Anne Sikkens (16 jaar)
Sommige jongeren lopen zo vaak bij Artiance binnen, dat het soms niet meer is bij te houden op welke gebieden zij zichzelf allemaal door ontwikkelen. Julie-Anne is er daar zeker 1 van. Ze volgt sinds 8 jaar Musicallessen, waarin ze nu ook in het Musicallab als makende speler eigen musicals ontwikkelt. Daarnaast volgt ze al 4 jaar Pianolessen en sinds dit jaar ook gitaarlessen bij Artiance. Ze doet nu ook mee in het project met het Nationale Theater en u begrijpt nu ook vast waarom we haar hiervoor vroegen. Julie-Anne speelt deze avond een Nocturne van Chopin (opus 9 nr. 2)

Artiance en Het Nationale Theater presenteren: IK GELOOF IN MIJVanavond presenteren de jonge acteurs deze mini-turbo-voorstelling. Binnen een korte fragmentarische voorstelling nemen 3 jonge vrouwen, op muzikale wijze, het publiek mee in de belevingswereld van ‘zij die in zichzelf geloven' Want dat doet de mens, altijd. Anders is het einde zoek, toch?

  • Spel: Fay van Erp, Kim Praat en Julie-Anne Sikkens
  • Regie: Tess Grevink
  • Tijd: 20.30 uur
  • Kaarten: € 8.50
  • Te koop via: TAQA Theater De Vest