Dit jaar kan je KUUB in beweging live aanschouwen in een bootje. Ja, dat lees je goed! Op 12 juni vaar je een mooie route met vier stops Bij elke stop zie je een eindresultaat van de Kunst Estafettes in de vorm van een film.

De Kunst Estafettes hebben een maand lang door Alkmaar bewogen. Elke week werd er een creatie doorgegeven aan een groep, duo of solist. Geïnspireerd door de creatie van hun voorganger gingen zij aan de slag: er werd wat toegevoegd, iets nieuws gemaakt of iets veranderd. Ook de studenten van Kunstschool Artiance Speciaal werkten mee aan de kunstestafette. Al deze creaties zijn gefilmd en gemonteerd tot vier mooie eindfilms. Deze films zijn te zien langs de vaarroute.

Voor 12 juni kun je tussen 10:00 uur en 18:00 uur een tijdslot reserveren. Elk kwartier vertrekt er een motorbootje die je zelf bestuurt. De vaarroute is geheel gratis en corona proof. 

Vanwege de corona maatregelen is er maar beperkt plek in de bootjes. Dit betekent dat niet iedereen KUUB in beweging live kan aanschouwen. Niet getreurd, voor diegene die buiten de boot vallen of de 12e al een druk bezette dag hebben, is KUUB online te bewonderen. De vier eindfilms zullen 12 juni om 20:00 uur in première gaan en zijn te zien op het YouTube kanaal van KUUB