Op zaterdag 16 juni vindt op en om het Canadaplein het amateurkunstfestival ‘KUUB’ plaats. Allerlei vormen van kunst, muziek, theater, dans en beeldende kunst staan centraal.

Artiance presenteert op deze dag het cursusaanbod voor seizoen 18-19
Cursisten en docenten van Artiance leveren een grote creatieve bijdrage aan het geheel. Verschillende previews van theater- en musicalproducties staan op het programma. Muziek ontbreekt uiteraard ook niet: het Junioren Symfonie Orkest, Strijkersensemble, Cellokwartet, Trompetterscollectief, Popbands en de Slagwerkgroep zorgen voor spetterende concerten. Ook zijn er verschillende dansgroepen en beeldend kunstenaars actief. Ben je geïnspireerd geraakt en wil je zelf ook graag iets doen op het gebied van kunst en cultuur? Neem onze programmafolder mee; hierin staat het aanbod voor seizoen 18-19.

Bekijk, beluister, beleef & beloop Festival KUUB 2018.
Festival KUUB tovert het Canadaplein om tot een cultureel knooppunt in samenwerking met Artiance Centrum voor de Kunsten, Bibliotheek Kennemerwaard, Stedelijk Museum Alkmaar en Theater De Vest. Beleef muziek, theater, dans, nieuwe media, beeldende kunst, foodtrucks, workshops, een kinderprogramma en meer... Kunst in de ruimste zin, gratis en geschikt voor de hele familie.

Download hier het Programma KUUB 2018 of kijk op: http://festivalkuub.nl/