Op zaterdag 21 mei vindt in de huiskamer van onze stad, de Grote Sint Laurenskerk een uniek en vrolijk concert plaats, waarvan de opbrengst bestemd is voor de Voedselbank Alkmaar.

BigBand Miss Jones olv van dirigent Ton van de Kieft en het Alkmaars Regionaal Jeugdorkest Artiance dlv dirigent Otto de Jong verzorgen samen met een keur aan artiesten een afwisselend en enthousiast programma van bekende melodieën. Meeneuriën kan en mag…

Tijdens het concert zal het Bath barrelorgan dat in 1946 in Bath werd gebruikt voor het inzamelen van geld voor door de oorlog getroffen Alkmaar officieel worden terug gegeven aan de stad. Het gereviseerde orgeltje zal nog eenmaal een (kleine) muzikale bijdrage leveren in het programma. De kosten van het concert zijn grotendeels gedekt door bijdragen van Alkmaarse fondsen. De netto-opbrengst van de kaartverkoop komt dan ook geheel ten goede van het goede doel de Voedselbank Alkmaar. 

Door het kopen van toegangskaartjes ben je verzekerd van een mooie muzikale avond én steun je het belangrijke werk van de Voedselbank.

Tickets á € 25,- via www.grotekerk-alkmaar.nl en www.theaterdevest.nl